Lašišos kremas

Ingredientai:

  • Lašišos filė 100 g
  • Grietinėlė „Senolių“ 2 valg. šaukšt.
  • Grietinė „Senolių“ 4 valg. šaukšt.
  • Šaloto svogūnas 1 vnt.
  • Druska pagal skonį
  • Pipirai pagal skonį
  • Citrinos 1 vnt.
  • Juoda rupi duona 2 riek.

Gaminimas:

  • Lašišos filė ir šaloto svogūnėlį smulkiai supjaustykite ir suplakite elektriniu plaktuvu su grietinėle bei grietine.
  • Pasūdykite, nepagailėkite šviežiai maltų juodųjų pipirų.
  • Tepkite kremą ant duonos ir patiekite su griežinėliu citrinos.
  • Vakarėliui kremą galite patiekti mažuose tešlos krepšeliuose su kaparėliais arba kaip vieno kąsnio sumuštinukus – ant juodos duonos kremą formuokite konditeriniu švirkštu, papuoškite krapo šakele ir citrinos skiltele.