Varškė

Kategorija:

Aprašymas

Laikymo sąlygos
0… +6° temperatūroje.
Fasavimo būdai
Po 5 ir 10 kg.

Pusriebė varškė, 9% rieb.

Sudedamosios dalys: pienas, pieno rūgšties bakterijų kultūra
Produkto maistingumas: 100 g
Energinė vertė 683 kJ/163 kcal
Riebalai 9,0 g
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 6,4 g
Angliavandeniai 2,7 g
iš kurių cukrų 2,6 g
Baltymai 17,9 g
Druska 0,2 g

Liesa varškė, 0,5% rieb.

Sudedamosios dalys: nugriebtas pienas, pieno rūgšties bakterijų kultūra
Produkto maistingumas: 100 g
Energinė vertė 426 kJ/100 kcal
Riebalai 0,5 g
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,4 g
Angliavandeniai 3,1 g
iš kurių cukrų 2,3 g
Baltymai 20,9 g
Druska 0,2 g