Aprašymas
Fasavimo būdai:
Po 0,3 – 0,5 kg vakuuminėje polietileno plėvelėje arba vyniojamas į puspergamentį.
Pakuojamas:
Po 2 kg, 4 kg ir 10 kg į gofro kartonines dėžes.Tradiciniai varškės sūriai – vieni populiariausių lietuviškų produktų. Šie sūriai gaminami išlaikant senovinę lietuvišką receptūrą ir gamybos tradicijas. Sūriai gaminami iš aukštos kokybės pasterizuoto karvių pieno, be sintetinių priedų, konservantų. Tradicinių varškės sūrių liniją sudaro sūriai su prieskoniais ir be jų. Naudojami tradiciniai lietuviški priedai: druska ir kmynai.
Su kmynais
Sudedamosios dalys: | riebi varškė 97 %(pienas, pieno rūgšties bakterijų kultūra), druska, kmynai 1,05%. Kmynų sudėtyje gali būti garstyčių, saliero, sezamo ir riešutų pėdsakų |
Produkto maistingumas: | 100 g |
Energinė vertė | 1132 kJ/272 kcal |
Riebalai | 20,0 g |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 14,3 g |
Angliavandeniai | 2,4 g |
iš kurių cukrų | 2,2 g |
Baltymai | 20,7 g |
Druska | 1,0 g |
Sūris be kmynų
Sudedamosios dalys: | riebi varškė 97 %(pienas, pieno rūgšties bakterijų kultūra), druska. |
Produkto maistingumas: | 100 g |
Energinė vertė | 1132 kJ/272 kcal |
Riebalai | 20,0 g |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 14,3 g |
Angliavandeniai | 2,4 g |
iš kurių cukrų | 2,2 g |
Baltymai | 20,7 g |
Druska | 1,0 g |