„Senolių Šventinis“ varškės sūris

„Senolių Šventinis“ varškės sūris specialiai skirtas įvairioms progoms. Tai gardus ir malonaus skonio sūris, turintis tradicinę lietuvių vartojimo kultūrą.
Proginis sūris anksčiau būdavo dovanojamas per labai svarbias šeimos šventes: vestuves, krikštynas, todėl buvo gaminamas didelis, dažnai ir su įprastais prieskoniais – druska ir kmynais.
Įmonė, išlaikydama lietuviškas tradicijas, specialiai „Senolių Šventinį“ sūrį gamina didesnio svorio ir prisitaikydama prie skirtingų poreikių – su prieskoniais ir be. Gaminamas 20 % riebumo.
Kategorija:

Aprašymas


Fasavimo būdai:
Po 0,3 – 0,5 kg vakuuminėje polietileno plėvelėje arba vyniojamas į puspergamentį.
Pakuojamas:
Po 2 kg, 4 kg ir 10 kg į gofro kartonines dėžes.Tradiciniai varškės sūriai – vieni populiariausių lietuviškų produktų. Šie sūriai gaminami išlaikant senovinę lietuvišką receptūrą ir gamybos tradicijas. Sūriai gaminami iš aukštos kokybės pasterizuoto karvių pieno, be sintetinių priedų, konservantų. Tradicinių varškės sūrių liniją sudaro sūriai su prieskoniais ir be jų. Naudojami tradiciniai lietuviški priedai: druska ir kmynai.

Su kmynais

Sudedamosios dalys: riebi varškė 97 %(pienas, pieno rūgšties bakterijų kultūra), druska, kmynai 1,05%. Kmynų sudėtyje gali būti garstyčių, saliero, sezamo ir riešutų pėdsakų
Produkto maistingumas: 100 g
Energinė vertė 1132 kJ/272 kcal
Riebalai 20,0 g
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 14,3 g
Angliavandeniai 2,4 g
iš kurių cukrų 2,2 g
Baltymai 20,7 g
Druska 1,0 g

Sūris be kmynų

Sudedamosios dalys: riebi varškė 97 %(pienas, pieno rūgšties bakterijų kultūra), druska.
Produkto maistingumas: 100 g
Energinė vertė 1132 kJ/272 kcal
Riebalai 20,0 g
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 14,3 g
Angliavandeniai 2,4 g
iš kurių cukrų 2,2 g
Baltymai 20,7 g
Druska 1,0 g