Tradicinis „Senolių Lietuviškas“

Igp1_ltTradicinis „Senolių Lietuviškas“ sūris – Europos Komisijos išskirtiniu pripažintas produktas – lietuviškas varškės sūris. Jam suteiktas Saugomos geografinės nuorodos (SGN) ženklas.
Tai tradiciniai sūriai, naudingi šeimos pusryčiams kasdien. Lengvai pjaustomi, baltos arba gelsvos spalvos, galima rinktis su tradiciniais prieskoniais – druska ir kmynais arba be jų.

Save

Kategorija:

Aprašymas

Tradiciniai „Senolių Lietuviškas“ sūriai gaminami išlaikant senovinę lietuvišką receptūrą ir gamybos tradicijas. Sūriai gaminami iš aukštos kokybės pasterizuoto karvių pieno, be sintetinių priedų, konservantų. Tradicinių varškės sūrių liniją sudaro sūriai su prieskoniais, naudojami tradiciniai lietuviški priedai: druska ir kmynai, ir be jų.
Puikūs tiek įprastiems pusryčiams, tiek gurmaniškai užkandai per šventes.


Fasavimo būdai:
Po 0,3 – 0,5 kg vakuuminėje polietileno plėvelėje arba vyniojamas į puspergamentį.
Pakuojamas:
Po 2 kg, 4 kg ir 10 kg į gofro kartonines dėžes.Tradiciniai varškės sūriai – vieni populiariausių lietuviškų produktų. Šie sūriai gaminami išlaikant senovinę lietuvišką receptūrą ir gamybos tradicijas. Sūriai gaminami iš aukštos kokybės pasterizuoto karvių pieno, be sintetinių priedų, konservantų. Tradicinių varškės sūrių liniją sudaro sūriai su prieskoniais ir be jų. Naudojami tradiciniai lietuviški priedai: druska ir kmynai.

22% riebumo

Sudedamosios dalys: riebi varškė (pienas, pieno rūgšties bakterijų kultūra)
Produkto maistingumas: 100 g
Energinė vertė 1245 kJ /299 kcal
Riebalai 22,0 g
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 15,7 g
Angliavandeniai 2,8 g
iš kurių cukrų 2,0 g
Baltymai 23,0 g
Druska 0,2 g

13% riebumo su kmynais

Sudedamosios dalys: pusriebė varškė 97% (pienas, pieno rūgšties bakterijų kultūra), druska, kmynai 0,8%
Produkto maistingumas: 100 g
Energinė vertė 951 kJ /228 kcal
Riebalai 13,0 g
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 9,5 g
Angliavandeniai 2,6 g
iš kurių cukrų 2,1 g
Baltymai 25,0 g
Druska 1,5 g

13% riebumo

Sudedamosios dalys: pusriebė varškė (pienas, pieno rūgšties bakterijų kultūra)
Produkto maistingumas: 100 g
Energinė vertė 951 kJ /228 kcal
Riebalai 13,0 g
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 9,5 g
Angliavandeniai 2,6 g
iš kurių cukrų 2,1 g
Baltymai 25,0 g
Druska 0,2 g

Jums taip pat gali patikti…