Aprašymas
Tradiciniai „Senolių Lietuviškas“ sūriai gaminami išlaikant senovinę lietuvišką receptūrą ir gamybos tradicijas. Sūriai gaminami iš aukštos kokybės pasterizuoto karvių pieno, be sintetinių priedų, konservantų. Tradicinių varškės sūrių liniją sudaro sūriai su prieskoniais, naudojami tradiciniai lietuviški priedai: druska ir kmynai, ir be jų.
Puikūs tiek įprastiems pusryčiams, tiek gurmaniškai užkandai per šventes.
Fasavimo būdai:
Po 0,3 – 0,5 kg vakuuminėje polietileno plėvelėje arba vyniojamas į puspergamentį.
Pakuojamas:
Po 2 kg, 4 kg ir 10 kg į gofro kartonines dėžes.Tradiciniai varškės sūriai – vieni populiariausių lietuviškų produktų. Šie sūriai gaminami išlaikant senovinę lietuvišką receptūrą ir gamybos tradicijas. Sūriai gaminami iš aukštos kokybės pasterizuoto karvių pieno, be sintetinių priedų, konservantų. Tradicinių varškės sūrių liniją sudaro sūriai su prieskoniais ir be jų. Naudojami tradiciniai lietuviški priedai: druska ir kmynai.
22% riebumo
Sudedamosios dalys: | riebi varškė (pienas, pieno rūgšties bakterijų kultūra) |
Produkto maistingumas: | 100 g |
Energinė vertė | 1245 kJ /299 kcal |
Riebalai | 22,0 g |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 15,7 g |
Angliavandeniai | 2,8 g |
iš kurių cukrų | 2,0 g |
Baltymai | 23,0 g |
Druska | 0,2 g |
13% riebumo su kmynais
Sudedamosios dalys: | pusriebė varškė 97% (pienas, pieno rūgšties bakterijų kultūra), druska, kmynai 0,8% |
Produkto maistingumas: | 100 g |
Energinė vertė | 951 kJ /228 kcal |
Riebalai | 13,0 g |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 9,5 g |
Angliavandeniai | 2,6 g |
iš kurių cukrų | 2,1 g |
Baltymai | 25,0 g |
Druska | 1,5 g |
13% riebumo
Sudedamosios dalys: | pusriebė varškė (pienas, pieno rūgšties bakterijų kultūra) |
Produkto maistingumas: | 100 g |
Energinė vertė | 951 kJ /228 kcal |
Riebalai | 13,0 g |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 9,5 g |
Angliavandeniai | 2,6 g |
iš kurių cukrų | 2,1 g |
Baltymai | 25,0 g |
Druska | 0,2 g |