Aprašymas
Pienas yra surauginamas ir surauginta sutrauka kaitinama. Kaitinant sutirštėja pieno baltymas kazeinas. Organizmas lengviau pasisavina varškėje esančius pieno baltymus, polinesočiųjų riebalų rūgštis, vitaminus A, C, E, folio rūgštį, magnį.
Varškė gaminama įvairaus riebumo: liesa, 9 %.
Trinta „Senolių“ varškė pasižymi ypač švelniu ir maloniu skoniu. Ši konsistencija puikiai tinka įvairiems patiekalams bei desertams. Galima pasirinkti liesą arba 9 % riebumo.
Varškė gaminama įvairaus riebumo: liesa, 9 %.
Trinta „Senolių“ varškė pasižymi ypač švelniu ir maloniu skoniu. Ši konsistencija puikiai tinka įvairiems patiekalams bei desertams. Galima pasirinkti liesą arba 9 % riebumo.
Biri „Senolių“ varškės konsistencija skirta paįvairinti varškės patiekalų racioną. Ji taip pat naudojama skirtingiems patiekalams bei desertams. Galima pasirinkti liesą arba 9 % riebumo.
Laikymo sąlygos
0… +6° temperatūroje.
Fasavimo būdai
Trinta – po 180 g.
Biri – po 200g ir 500 g polietileno maišeliuose.
0… +6° temperatūroje.
Fasavimo būdai
Trinta – po 180 g.
Biri – po 200g ir 500 g polietileno maišeliuose.
Pusriebė varškė, 9% rieb.
Sudedamosios dalys: | pienas, pieno rūgšties bakterijų kultūra |
Produkto maistingumas: | 100 g |
Energinė vertė | 683 kJ/163 kcal |
Riebalai | 9,0 g |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 6,4 g |
Angliavandeniai | 2,7 g |
iš kurių cukrų | 2,6 g |
Baltymai | 17,9 g |
Druska | 0,2 g |
Liesa varškė, 0,5% rieb.
Sudedamosios dalys: | nugriebtas pienas, pieno rūgšties bakterijų kultūra |
Produkto maistingumas: | 100 g |
Energinė vertė | 426 kJ/100 kcal |
Riebalai | 0,5 g |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0,4 g |
Angliavandeniai | 3,1 g |
iš kurių cukrų | 2,3 g |
Baltymai | 20,9 g |
Druska | 0,2 g |