Aprašymas
„Senolių“ pusriebė varškė be laktozės 9 %
Pusriebė varškė be laktozės. Rūgščiai saldoko skonio, birios konsistencijos ir kremiškai baltos spalvos. „Senolių“ pusriebė varškė be laktozės ras savo vietą sočiuose ir maistinguose pusryčiuose, gardžiuose kepiniuose bei skanėstuose.
„Senolių“ varškė be laktozės 0.5 %
Ypatingai liesa varškė be laktozės. Dominuoja rūgštokai salstelėjęs pieno skonis. „Senolių“ varškė be laktozės pasižymi biria konsistencija bei kremiškai balta spalva. Puikus pasirinkimas liesus baltyminius produktus vartojantiems žmonėms.
Pusriebė varškė be laktozės. Rūgščiai saldoko skonio, birios konsistencijos ir kremiškai baltos spalvos. „Senolių“ pusriebė varškė be laktozės ras savo vietą sočiuose ir maistinguose pusryčiuose, gardžiuose kepiniuose bei skanėstuose.
„Senolių“ varškė be laktozės 0.5 %
Ypatingai liesa varškė be laktozės. Dominuoja rūgštokai salstelėjęs pieno skonis. „Senolių“ varškė be laktozės pasižymi biria konsistencija bei kremiškai balta spalva. Puikus pasirinkimas liesus baltyminius produktus vartojantiems žmonėms.
Laikymo sąlygos
0… +6° temperatūroje.
Fasavimo būdai
Po 180 g polietileno maišeliuose.
0… +6° temperatūroje.
Fasavimo būdai
Po 180 g polietileno maišeliuose.
Pusriebė varškė, 9% rieb.
Sudedamosios dalys: | pienas, fermentas laktazė, pieno rūgšties bakterijos |
Produkto maistingumas: | 100 g |
Energinė vertė | 656 kJ/157 kcal |
Riebalai | 9,0 g |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 6,7 g |
Angliavandeniai | 1,8 g |
iš kurių cukrų | 0,6 g |
Baltymai | 17,1 g |
Druska | 0,1 g |
Laktozės likutis | <0,02 g |
Pieno kilmė | Lietuva |
Liesa varškė, 0,5% rieb.
Sudedamosios dalys: | nugriebtas pienas, fermentas laktazė, pieno rūgšties bakterijos |
Produkto maistingumas: | 100 g |
Energinė vertė | 375 kJ/89 kcal |
Riebalai | 0,5 g |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 0,3 g |
Angliavandeniai | 3,4 g |
iš kurių cukrų | 1,1 g |
Baltymai | 17,4 g |
Druska | 0,1 g |
Laktozės likutis | <0,02 g |
Pieno kilmė | Lietuva |
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.