„Senolių“ kefyras

„Senolių“ kefyras – vienas naudingiausių pieno produktų, kurio gamyboje naudojama pieno rūgšties ir kefyro grybelių bakterijų kultūra.
Tai mėgstamas lietuviškas produktas su įvairiais patiekalais. Rekomenduojamas sveikesnei mitybai palaikyti. Parduodamas 2,5% riebumo kefyras, fasuojamas 1l polimerinėje pakuotėje.
Kategorija:

Aprašymas


Laikymo sąlygos
0… +6° temperatūroje.
Fasavimo būdai
Polimerinėje pakuotėje po 1 l.

Druska0,2 g

Sudedamosios dalys: pienas, pieno rūgšties ir kefyro grybelių bakterijų kultūra
Produkto maistingumas: 100 g
Energinė vertė 226 kJ/54 kcal
Riebalai 2,5 g
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 1,1 g
Angliavandeniai 4,5 g
iš kurių cukrų 3,7 g
Baltymai 3,4 g

Save

Save