„Senolių“ grietinė

„Senolių“ grietinė – švelni, malonaus skonio ir puikios konsistencijos. Tai produktas, kuris rauginamas naudojant specialias organizmui naudingas bakterijas. Itin mėgstama gaminant ir pagardinant įvairius patiekalus, tarp jų ir desertus.
Grietinė gaminama iš normalizuotos grietinėlės, suraugintos pieno rūgšties bakterijų kultūra. „Senolių“ grietinė – gausus kalcio ir baltymų šaltinis.
Gaminama 15 % ir 30% riebumo.

Aprašymas

Laikymo sąlygos
0… +6° temperatūroje.
Fasavimo būdai
Į polistirolinius indelius po 400 g ir 200 g, pakuojant ant padėkliukų po 6 vnt, ir polimerinėje pakuotėje po 400 g (maišeliuose).

15% riebumo

Sudedamosios dalys: grietinėlė, pieno baltymai, pieno rūgšties bakterijų kultūra
Produkto maistingumas: 100 g
Energinė vertė 682 kJ/165 kcal
Riebalai 15,0 g
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 10,3 g
Angliavandeniai 4,2 g
iš kurių cukrų 3,1 g
Baltymai 3,0 g
Druska 0,2 g

30% riebumo

Sudedamosios dalys: grietinėlė, pieno rūgšties bakterijų kultūra
Produkto maistingumas: 100 g
Energinė vertė 1195 kJ/290 kcal
Riebalai 30,0 g
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 16,9 g
Angliavandeniai 2,8 g
iš kurių cukrų 2,7 g
Baltymai 2,4 g
Druska 0,2 g