Rūkyti firminiai „Lukšių“

Rūkytuose „Lukšių“ varškės sūriuose susitinka aukščiausios kokybės produktai, gurmaniškas požiūris į skonį bei senosios Zanavykų krašto sūrio tradicijos.
Išskirtinumo šiam sūriui suteikia ypatingas gamybos būdas, kai pienas sutraukiamas tik pieno bakterijų raugu. Speciali produkto forma leidžia šiam sūriui, skirtingai nei kitiems, pasisavinti ingredientų skonio savybes.

Kategorija:

Aprašymas

„Lukšių“ rūkytas varškės sūris su kumpiu 22% riebumo – riebios varškės sūris, pagardintas kiaulienos kumpiu bei prieskoniais. Kumpis šiam sūriui suteikia subtilų savo skonį ir aromatą. Produktas pasižymi rūkymo (dūmo) kvapu, nelygia, natūraliai susiformavusia spalva: nuo baltai geltonos iki rudos, bei tankia konsistencija.
Idealus gurmaniškas užkandis pagal senąsias Zanavykų krašto tradicijas.
„Lukšių“ rūkytas varškės sūris su džiovintais pomidorais 22% riebumo. Šiame sūryje dominuoja riebi varškė, pagardinta džiovintais pomidorais ir prieskoniais. Ryškiam džiovintų pomidorų skoniui pikantiškumo suteikia bazilikai, pipirai, kmynai ir kiti prieskoniai. Viską palydi subtilus dūmo aromatas bei netolygi produkto spalva, varijuojanti nuo baltai geltonos iki rudos. Tankios, kartais – trapios konsistencijos.
„Lukšių“ rūkytas varškės sūris su česnakais 22% riebumo – išskirtinio skonio produktas, pagardintas natūraliais prieskoniais – česnakais, nėra aštrus.
Idealus gurmaniškas užkandis pagal senąsias Zanavykų krašto tradicijas.
„Lukšių“ rūkytas varškės sūris su kmynais 22% riebumo, pagardintas natūraliais tradiciniais prieskoniais – kmynais.


Laikymo sąlygos:
0… +6° temperatūroje.
Atidarius pakuotę produktą suvartoti per 48 val., bet ne vėliau, nei nurodyta ant pakuotės tinkamumo vartoti termino.
Pieno kilmė:
Lietuva

Su kumpiu

Sudedamosios dalys: Riebi varškė 95 % (pienas, pieno rūgšties bakterijų kultūra), kumpis 2.4 % (kiaulienos kumpis* 96 %, druska, prieskoniai, konservantas natrio nitritas, antioksidatorius natrio askorbatas, gliukozė, cukrus, maltodekstrinas, prieskonių ekstraktai, kvapiosios medžiagos), druska, kumpio kvapioji medžiaga 1 %.
*Gali būti šių alergenų pėdsakų: salierų, glitimo, garstyčių, sezamo sėklų, sojos, sieros dioksido ir sulfitų.
Produkto maistingumas: 100 g
Energinė vertė 1188 kJ / 284 kcal
Riebalai 22,0 g
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 16,1 g
Angliavandeniai 2,9 g
iš kurių cukrų 2,5 g
Baltymai 18,7 g
Druska 1,4 g

Su džiovintais pomidorais

Sudedamosios dalys: Riebi varškė 96,8 % (pienas, pieno rūgšties bakterijų kultūra), džiovinti pomidorai 2 % (džiovinti pomidorai 71 %, prieskoniai (česnakai, bazilikai, oreganai, paprikos, kmynai, salierai, svogūnai, pipirai, ciberžolė, mairūnas, rozmarinas, šalavijas, kvapusis pipiras), druska, dekstrozė, paprikos ekstraktas).
Produkto maistingumas: 100 g
Energinė vertė 1205 kJ/ 288 kcal
Riebalai 22,0 g
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 16,3 g
Angliavandeniai 4,4 g
iš kurių cukrų 2,3 g
Baltymai 18,2 g
Druska 1,4 g

Su česnakais

Sudedamosios dalys: riebi varškė 97,5% (pienas, pieno rūgšties bakterijų kultūra), druska, česnakai 1,0%.
Produkto maistingumas: 100 g
Energinė vertė 1274 kJ/306 kcal
Riebalai 22,0 g
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 15,1 g
Angliavandeniai 3,9 g
iš kurių cukrų 2,0 g
Baltymai 22,6 g
Druska 1,0 g

Su kmynais

Sudedamosios dalys: riebi varškė 97% (pienas, pieno rūgšties bakterijų kultūra), druska, 1,5% kmynai.
Produkto maistingumas: 100 g
Energinė vertė 1274 kJ/306 kcal
Riebalai 22,0 g
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 15,1 g
Angliavandeniai 3,9 g
iš kurių cukrų 2,0 g
Baltymai 22,6 g
Druska 1,0 g