GERBIAMAS

už gamybos būdo unikalumą, formos originalumą ir puikų skonį

IŠKELTAS

į kokybės aukštumas, vertinamas nuo seno tiek Lietuvoje, tiek užjūriuose

NUO ŠIOL

naujoje pakuotėje, todėl dar populiaresnis
.


Europos Komisijos išskirtiniu pripažintas produktas. Jam suteiktas Saugomos geografinės nuorodos (SGN) ženklas.

Lietuvos pienininkystės mokslo lopšiu tituluojamoje Belvederio sūrinėje nuo 1958 m. gaminamas sūris Liliputas. Daugelio parodų apdovanojimais įvertintas sūris išties unikalus ne tik dėl išskirtinės sūrinės istorijos. Liliputas net ir šiais laikais gaminamas beveik vien rankiniu būdu – patyrę meistrai savo dėmesį sūriui skiria viso gamybos proceso metu. O ypatingo savitumo sūriui suteikia unikali mikroflora: nokimo metu sūris apgaubiamas švelniu pūku ir įgauna specifinį skonį bei aromatą.


IDEALI DOVANA

UNIKALI FORMA

SKANAUS!

Sudėtis, maistingumas

Sudedamosios dalys: pienas, valgomoji druska 2,2%, konservantas natrio nitratas, fermentas Fromase, pienarūgštis raugas
Produkto maistingumas: 100 g
Energinė vertė 1558 kJ/375 kcal
Riebalai 30,0 g
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 20,9 g
Angliavandeniai 1,3 g
iš kurių cukrų 0,0 g
Baltymai 25,4 g
Druska 2,2 g
Laikymo sąlygos
0… +6°C temperatūroje, esant ne didesnei kaip 85 % santykinei oro drėgmei.
Fasavimo būdai
Sveriamas, vienetinis, suvenyrinis: 0,5 kg galvutėmis – firminėse suvenyrinėse dėžutėse po vieną.

MŪSŲ RANKOMIS SUKURTAS HEROJUS!