Puskietis sūris „Belvederio“

„Belvederis“ – puskietis fermentinis sūris, pavadintas Belvederio krašto vardu, charakterizuojančiu senas tradicijas.
Tai ypač švelnaus skonio ir malonaus aromato puskietis sūris su vaško apvalkalu. Puikus užkandis ir pagardas įvairiems patiekalams ir salotoms.
Gaminamas 40 % rieb.s.m.
Kategorija:

Aprašymas

Laikymo sąlygos
0… +6°C temperatūroje.
Fasavimo būdai
Sveriamas, vienetinis, suvenyrinis: 0,3 kg galvutėmis – firminėse suvenyrinėse dėžutėse po vieną.

Sudedamosios dalys: pienas, valgomoji druska 2,1%, konservantas natrio nitratas, fermentas Fromase, pienarūgštis raugas
Produkto maistingumas: 100 g
Energinė vertė 1322 kJ/318 kcal
Riebalai 22,3 g
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 15,4 g
Angliavandeniai 1,3 g
iš kurių cukrų 0,0 g
Baltymai 28,0 g
Druska 2,1 g

 

Daugiau informacijos: fermentinių sūrių klasifikavimas.