Aprašymas
Laikymo sąlygos
0… +6°C temperatūroje.
Fasavimo būdai
Sveriamas, vienetinis, suvenyrinis: 0,3 kg galvutėmis – firminėse suvenyrinėse dėžutėse po vieną.
0… +6°C temperatūroje.
Fasavimo būdai
Sveriamas, vienetinis, suvenyrinis: 0,3 kg galvutėmis – firminėse suvenyrinėse dėžutėse po vieną.
Sudedamosios dalys: | pienas, valgomoji druska 2,1%, konservantas natrio nitratas, fermentas Fromase, pienarūgštis raugas |
Produkto maistingumas: | 100 g |
Energinė vertė | 1322 kJ/318 kcal |
Riebalai | 22,3 g |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 15,4 g |
Angliavandeniai | 1,3 g |
iš kurių cukrų | 0,0 g |
Baltymai | 28,0 g |
Druska | 2,1 g |